Idag är tryggheten A och O när det kommer till parkering. Om du driver någon form av parkering bör du se till att de som parkerar där känner sig trygga och säkra med att lämna sin bil. Därför är det en god idé att välja en tjänst som övervakar parkeringen dygnet runt.

Det spelar ingen roll om det rör sig om ett parkeringshus eller en öppen parkering, det är alltid viktigt att ha övervakning och information om vart de parkerande bilisterna kan vända sig vid problem.

Samarbeta med ett seriöst parkeringsbolag

Det är svårt att sköta övervakningen av en parkering på egen hand. Därför bör du som ägare av en parkering samarbeta med ett seriöst parkeringsbolag som tar hand om alla de bitarna. Hos Sveapservice.se ingår flera tjänster för att öka tryggheten inklusive:

  • In- och utpassering
  • En personlig kontaktperson
  • Kontroll av parkeringen

Genom att använda ett passagesystem minskar du risken för att obehöriga ska ta sig in och ställa till oreda. Eftersom Svea P-service använder sig av den senaste tekniken är det enkelt för dina parkeringskunder att checka in och ut. De har även egna parkeringsvakter som patrullerar din parkering och ser till att alla regler efterföljs. Ju tydligare information som finns desto färre missförstånd kommer uppstå. Det finns även ett nummer som bilisterna kan ringa ifall de upptäcker något eller behöver hjälp på annat sätt.

Därför bör du alltid välja en övervakad parkering

Om du själv ska parkera din bil bör du alltid välja en parkering med övervakning istället för en obevakad sådan. Om det skulle hända något med din bil finns det kameror som visar vad som hände och hur det gick till. På en obemannad parkering kan du aldrig bevisa vad som hänt vilket känns mer otryggt. Det är också en fördel att se vem som äger parkeringen och vilket nummer du kan ringa ifall du har frågor. Leta efter en skylt där det står vem som sköter om parkeringen och kontakta dem om du vill vara säker på att den är bevakad. Det är ett enkelt sätt att skydda både dig själv och din bil.